viernes, 31 de octubre de 2008

castanyes i panallets per tothom

"M'agafa mal humor quan veig a la castanyera"... frase que diu sovint en Manel.

Doncs, em sap greu Manel però la castanyera ja és aqui (" ya están aquíiiiiii"). M'agrada la castanyera perque d'alguna manera és el fet que marca l'inici de la temporada de tardor. M'agrada perquè és época de panallets (els meus preferits son els de pinyons i els de coco). M'agrada perquè queden pocs dies per celebrar el meu cumple. M'agradava quan anava al cole perquè sempre et feien fer alguna cosa especial!

Halloween? o Castanyada? El món a Rac 1 plantejava avui aquesta qüestió.
Per mi està clar, Castanyada sempre. No dic que el Halloween no estigui bé, de fet, la trobo original i divertida però potser ja "ianquejem" massa.

Respecte a la tardor, un comentari; sovint he pensat que hi han quatre tipus de persones;
- persones que primaverejen; serien persones alegres però canviants a l'hora com l'estació (un dia fa sol i l'endemà plou molt). Son persones que aporten frescor a la vida.

- persones que estiuejen; persones que son pura rauxa, que sovint no pensen més enllà d'avui (avui fa calor, no em plantejo que pugui fer fred). Son persones imprescindibles pel dia a dia.

- persones que tardorejen; serien persones melancòliques per definició, aquelles que sovint rememoren èpoques passades com qui s'enrecorda de l'estiu que acaba de passar. La sensibilitat seria una constant a la seva vida.

- persones que hivernejen; son persones fredes i que no es permeten el luxe de sortir-se de lo "políticament correcte". Persones que solen ser eficients i constants i creuen fermament en el que fan.

En fi, bona castanyada a tots. Una pena, que aquest any caigui en dissabte. L'any vinent tindrem més sort!

3 comentarios:

  1. Doncs res es fa una mica de tot, i ja està així tots contents.

    Salutacions, m'ha agradat el teu blog, tornaré.

    ResponderEliminar
  2. jo sense cap mena de dubte sóc...


    "persones que hivernejen"


    Ja, ja....


    Per cert, estic amb el Manel!!! És més jo sortiria amb uan destral i em carregaria a la castanyera, però encara m'hi recrearia més amb els que van de Halloween... aaaaah!!!!

    ResponderEliminar
  3. jo hivernajeria a berlin com fa un parell d'anys.

    j

    ResponderEliminar